Lupahakemus musiikin käyttöön: Pienluvat
Valitse vaihtoehdoista lupa/luvat, joita haet ja klikkaa Jatka.

Elävä musiikki
Lupa musiikin käyttöön tapahtumissa, joissa musiikki on tapahtuman varsinainen sisältö ja sitä esittää esimerkiksi orkesteri. Tapahtumia järjestetään kalenterivuoden aikana 1-10 ja kunkin tapahtuman potentiaalinen yleisökapasiteetti on enintään 200 henkeä. Jos tapahtumassa soitetaan myös tallennettua musiikkia (esim. cd-levyltä tai digitaalisesta tiedostosta) tarvitset myös Gramexin Tapahtumalisenssin.
 
99,80 € / kalenterivuosi
83 €/vuosi / kalenterivuosi

Mekaaninen tanssimusiikki ja karaoke
Lupa (esimerkiksi cd-levyltä tai digitaalisesta tiedostosta soitettavan) mekaanisen tanssimusiikin tai karaoken käyttöön esim. diskoissa tai levytansseissa. Tapahtumia järjestetään kalenterivuoden aikana 1-10 ja kunkin tapahtuman potentiaalinen yleisökapasiteetti on enintään 200 henkeä. Tarvitset sekä Teoston että Gramexin luvan, paitsi jos kaikkien tapahtumien sisältö on vain karaokea.
 
49,31 € / kalenterivuosi
83 €/vuosi / kalenterivuosi

Taustamusiikki
Lupa musiikin käyttöön tapahtumissa, joissa musiikki ei ole tapahtuman varsinaista sisältöä, vaan luo tunnelmaa (esim. näyttelyt, messut, näytökset, urheilu- ja liikuntatapahtumat, jne.) Kunkin tapahtuman potentiaalinen yleisökapasiteetti on enintään 200 henkeä. Tallennetun musiikin esittämiseen (musiikki soitetaan esim. cd-levyltä tai digitaalisesta tiedostosta) tarvitset sekä Teoston että Gramexin luvan.
 
50,77 € / kalenterivuosi
Gramex: Tapahtumalisenssi kpl83 €/vuosi / kpl / kalenterivuosi

Yhteensä:0.00 € / kalenterivuosi
Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero.