Liittyminen Teoston kustantaja-asiakkaaksi

Voit liittyä asiakkaaksemme, jos musiikin kustantaminen kuuluu yrityksesi vakituiseen toimialaan. Asiakassopimus koskee kaikkia yrityksesi kustantamia tekijöitä, teoksia tai teoksen osia (sävellys, vapaan teoksen uusi sovitus, sanoitus tai käännös)

Täyttämällä oheisen lomakkeen voit tilata kustantaja-asiakkaan asiakassopimuksen, jonka saat esitäytettynä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Sopimus tulee voimaan, kun olet palauttanut meille allekirjoitetun sopimuksen liitteineen ja maksanut liittymismaksun.

Kustantajan liittymismaksu on 300 euroa + alv 24 %, muita maksuja asiakkuudesta ei aiheudu. Toimita allekirjoitetun asiakassopimuksen mukana myös kustannustoimintasi todentava dokumentti, joka voi olla joku näistä (yksi alla mainituista riittää)
  • Kopio kaupparekisteriotteesta, jossa yrityksesi toimialaksi on merkitty musiikin kustannustoiminta​.
  • Selvitys kustantamistasi teoksista, esimerkiksi kopio olemassa olevasta kustannussopimuksesta tai ​kuvakaappaus teosrekisteristä (Teoston teosrekisteri tai ICE) ,jossa kustannusyhtiösi on jo rekisteröity teokselle/teoksille osapuoleksi
  • Ilmoitus hyväksymisestä Suomen Musiikkikustantajat Ry:n jäseneksi

Halutessasi voit irtisanoa sopimuksen milloin tahansa. Se on kuitenkin voimassa irtisanomisvuoden loppuun saakka eikä liittymismaksua palauteta.

Jos haluat tarkempaa tietoa, tutustu Teoston asiakassopimukseen (pdf).
Tietoa henkilötietojen käsittelystä Teostolla: Tietosuojalauseke